Klik bovenin op Cursusbeheer en dan rechts op de knop “Cursus toevoegen”.

Vul de velden in en selecteer de gewenste opties voor de cursus. Klik daarna op “Opslaan”. Het aanmaken van een cursus start bij het samenstellen van de inhoudsopgave. Deze kun je op een later moment naar wens rangschikken. Voer de titel in van het eerste hoofdstuk. Rechts van die titel selecteer je of je een Pagina (informatief) wil aanmaken of een Opdracht (Vraag). Als je klaar bent klik je op het vink icoon.

Om de Pagina of Opdracht te bewerken ga je met je cursor naar de titel toe. Aan de rechterkant verschijnen twee knoppen om het onderdeel te bewerken of te verwijderen. Om het onderdeel te bewerken klik je op het penseel icoon.

Zie ook Hoe kan ik pagina's en opdrachten structureren en ordenen