Wanneer je een cursist wil verwijderen ga je bovenin naar “Cursisten” om een lijst met alle cursisten te zien. Je kunt zoeken naar een specifieke cursist door op het vergrootglas te klikken.

Wanneer je een actieve cursist wil verwijderen ga je met je cursor naar de gebruiker. Je ziet nu twee knoppen verschijnen. Klik op de knop met het prullenmand icoon. Zoë Learning vraagt dan of je het zeker weet. Wanneer je op ja klikt wordt de actieve cursist niet direct verwijderd maar gearchiveerd. De cursist heeft dan geen toegang meer tot Zoë Learning maar zijn / haar voortgang blijft bewaard.

Het definitief verwijderen van cursisten is niet mogelijk.