Rechten wijs je toe bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker of door de rechten van een gebruiker aan te passen.

Klik nadat je bent ingelogd bovenin op de knop “Gebruikers”. Je ziet nu een lijst met alle gebruikers. Om de rechten van een gebruiker aan te passen ga je met de cursor naar de gebruiker toe. Aan de rechterkant verschijnen nu twee knoppen. Klik op het icoon met het penseel. Onderaan kun je rechten / rollen toewijzen aan de gebruiker. Als je klaar bent klik je op “Opslaan”.